am pus aici
http://www.clicksoft.ro/mymap4.zip ultima versiune "stabila" a hartii mele de amator daca vrei sa o studiezi un pic
sa nu uiti sa tii cont de compensatiile de boost per gear si de timing per gear daca vrei sa iti faci o idee mai clara
in general schimb 3-4 versiuni pe saptamana pentru ca imi place sa testez una alta, printre altele si modificari de soft pe bune adica modificari la partea de logica ...
din punct de vedere al cuantificarii performantelor ma limitez la feelingul propriu si la dyno-uri virtuale - presupun ca stii cum functioneaza: se fac cateva loguri pe drum drept in treapta a 4-a de viteza cu pedala 100% de la 2000 la 7000 rpm si se poate genera exact cum faci si tu un grafic cu puterea/cuplu/rpm chiar pe baza unei medii a datelor din log-uri
(de fapt se fac log-uri per gear si se reprezinta grafic mai multe informatii dar ar trebui sa stii despre ce vorbesc si astfel nu are rost sa intru in prea multe detalii)
Procedeul se aplica cu versiunea de rom de referinta si apoi cu versiunea de rom de teste , datele ce rezulta nefiind semnificative in cifre absolute ci doar in ideea variatiei - aspectul curbelor ....
in rest ce sa mai zic, sunt intradevar toate sansele sa fie mai lenta decat orice ej20 remapat de voi - mai ales cele cu multiple maps
... dar e jucaria mea si mie imi place de ea
si daca vrei putem discuta la concret sa stii ... te uiti frumos la harti (daca nu le gasesti / nu ai definitii iti dau eu) , pui print screen-uri, eu pun si log-uri, tu spui unde crezi tu ca se pot imbunatati chestiile si cum ... si vedem ce iese