Salut, foarte frumoasa masina, sa te dai sanatos cu ea! Cat te-a costat acolo masina?! In Europa o gasim in Germania in showroom la 38900 euro brut (pret cu TVA) cu 10-15 km la bord si cu 40.000 euro cu 0 km. Stii ceva imbunatatiri, sau upgraduri fata de Subaru Impreza WRX STI din 2015?
Quote from: MihaiFlorescu on January 19, 2016, 10:32:08 AMPresupun ca te obliga la un ulei 10w-40? Ia intereseaza-te pentru noi. Putem face o asociere cu uleiul de vara la noi Salut! In manual spune de 5W-30 full sintetic dar cind o sa ma duc la service si il schimba o sa va spun mai exact cu ce l-au inlocuit. Oricum nu cred ca e ca in Romania pentru ca aici iarna inseamna +10C noaptea si +25 ziua. E "putin" diferita iarna de aici de cea din Romania.
Presupun ca te obliga la un ulei 10w-40? Ia intereseaza-te pentru noi. Putem face o asociere cu uleiul de vara la noi
Pai ce făcuși, puseși ulei de XT?
Sa o folosesti sanatos si la cat mai multi kilometri fara evenimente!Sotia mea ti-a admirat masina si imi spunea ca i-ar placea la nebunie o astfel de bijuterie dar manuala, ca sa se poata exprima in voie (sau de nevoie...).Ca sa citez din clasicii nostri forumisti: "- Are bec in torpedou?"