Salutare,
Au fost 2 saptamani pline in care m-am bucurat de masina la maxim. Am schimbat uleiul si am trecut si eu, in sfarsit, pe anvelopele de vara.
25 Iulie:Dupa cum unii dintre voi ati vazut, am participat la Motul day out pe circuitul ATA.
Multi ar zice ca nu este un circuit pentru turbo, mai ales 300HP plus insa a fost fun. Nu m-am dus pentru timp ci mai mult pentru fun.
Dintre toate, ma bucur ca am avut ocazia sa ma intalnesc cu tom, moguai, mihai stan si lorian.
@Lorian: Sper ca ti-ai revenit dupa tura
Cateaua a tras bine de tot unde s-a putut mai ales ca afara erau peste 35 de grade.
Din punct de vedere tehnic acul de apa nu s-a clintit iar pe frane ma amuzam cand auzeam lumea ca a ramas fara frane pe cand eu nu am simtit nici cea mai mica ezitare
Weekendul urmator, 28 Iulie - 31 Iulie a fost timpul sa scot masina la o plimbare serioasa
Bucuresti - Transfagarasan - Sibiu - Brasov - Bucuresti.
In total, in jur de 1000 de km.
Senzatie majora pe serpentine, inca rad cand imi amintesc cat de usor este sa faci depasiri care in alte masini ar fi considerate la limita.
In ciuda stereotipului ca sti urile consuma mult, pot sa va spun ca masina a luat juma de rezervor pana la Lacul balea iar in astia 1000 km estimez undeva pe la 2 plinuri. Se pare ca treaba "amatoriceasca" merge bine rau
Desi este o masina veche de 11 ani, inca atrage privirle tuturor... barbatilor
Urmatoarea intalnire cu masina va fi in septembrie... pana atunci sta cuminte... in caldura