Eu la asta ma uitam.
La Kaufland au avut acum vreo 3 sapt oferta la crocodil hidraulic
Cele de 2.5 sau 3T sunt prea grele si totusi cam mult ptr cat ai pe o punte
Am preluat un fragment din topicul "Loc de dat cu capul" intrucat discutia cred ca va fi mereu de actualitate.
Asadar, in 2021, prin primavara cumparam produsul din link-ul lui Andrei. Un cric cu o capacitate de 2t dar care parea mult mai robust decat cele mai ieftine de 3.5. Ma interesa sa pot sa ridic si foresterul macar de placa din fata sau de difful spate, daca nu de prag.
A fost bun, si-a facut treaba cam 2 ani. Ridica Foresterul la limita cat sa ii pot da jos rotile. Am avut grija sa imi rup spatele depozitandu-l in casa si l-am carat de fiecare data cand aveam nevoie sa schimb rotile la masini sau sa umblu pe la ceva ce necesita demontarea unei roti.
De prin toamna anului trecut sau de prin primavara, a inceput sa ridice din ce in ce mai putin la o cursa. Prima parte da in gol si apoi ridica putin pe final de cursa. E clar ca pistonul nu mai are compresie. Deci inca un cub de fier vechi folosit amatoriceste de cateva ori pe an. Cred ca este al treilea cric crocodil care va ajunge la reciclat.
Are cineva experiente pozitive cu pernele acelea de aer? Sau aveti recomandari pentru un cric hidraulic care sa tina. Daca e mare, va trebui sa stea afara, acoperit, protejat, dar nu voi avea cum sa il bag in casa, deci trebuie sa reziste la inghet si la +40 de grade.
Adica ok, mi-am scos banii pe el, si sunt ok sa dau acum si 700 lei pe unul mai trainic, dar m-ar ajuta ceva recomandari.
PS: sa nu mai aud de yato. Tot ce am luat de la ei a fost de slaba calitate sau prost proiectat. Vezi si pompa de extractie ulei cu tijele scurte de nu ajung nici pana in baia de ulei.