Inca o intrebare:
In treapta a 3-a, intre 1700-2000 rpm se aude un fel de "zornait" metalic. Numai in trepta a 3-a.
A mai patit cineva la fel?
Acum am vazut postul tau. Si eu am experimentat aceeasi problema cu zornaitul, insa aparea la o anumita trepidatie. Il aveam la inceput in treapta 3, dupa care incepuse si la a 2-a. Rezolvarea a venit dupa ce mi-au facut bucati toata fata pentru a reetansa carterul. Au fost de treaba si l-au facut in garantie....probabil era o aparatoare ceva, nu stiu si nu am aflat. Reclamasem zornaitul la anterioarele revizii, insa fara rezultat.
AC ul nu are led, doar pe display . Nu exista buton inchidere, nu se inchide a naibii de trapa si o uit mereu deschisa...da, cotiera se misca f. usor, nu e nimic stricat. Vezi ca merg butoanele de recirculare si mode si cand este oprita clima....eu am descoperit destul de tarziu asta....
Am mai avut o problema cu zornaitul nucii, si am rezolvat-o cu un manson de cauciuc pus la interior intre tija si mansonul marsarierului, am fost foarte incantat de rezultat si de lipsa zgomotului cand schimbam iarna a 2-a...
Altfel masina e superba, daca era si automata in oras, era excelent.
Drumuri bune!