M-am reintalnit cu aceasta masina. De aceasta data are la bord peste 8000km si nu 500 ca atunci cand am facut testul, deci este complet rodata.
Combinatia de diesel si CVT este foarte buna in toate situatiile. Si in trafic infernal dar si cand dai de o bucata de drum doar a ta.
Ramane preferata mea dintre toate masinile testate.
Imediat am simtit ca este mai sigura, datorita sistemului eyesight.
Este eleganta si materialele folosite sunt peste orice gasim in alte modele Subaru. Totul este mai moale la atingere.
Pe drum mi se pare mai bine asezata decat foresterul.
Fiecare are farmecul ei si exceleaza la ceva, dar outback-ul reuseste sa fie bunicel la mai multe capitole, chiar daca nu exceleaza in ceva anume, bifeaza mai multe casute.
Odata ce ai experienta folosirii farurilor full LED de pe Forester, orice o sa ti se para inferior. Probabil ca de la anu' si Outback-ul o sa primeasca aceasta echipare. Ar merita pentru realiza un pachet complet.
In rest nu pot sa zic decat ca ar fi bun si un pret similar celor din SUA/Canada.
Este perfect ca masina de zi cu zi, de calatorii, de abordat toate drumurile si pentru fun in offroad exista Forester, pentru fun pe sosea este STI, pentru fun pe circuit este BRZ.