5 ani? Nu vezi ca la 3 ani jumate o schimba?!
Așa și ar trebui ca veni vorba!
Poate o tine mai mult pe asta
Am doua variante : ori o cumpar dupa cei patru ani de leasing, ori o schimb dupa 3 ani
In mod normal, trebuia sa o schinb in 30 noiembrie cand contractul de patru ani se termina, dar i-am prins pe picior gresit si au fost obligati sa mi-o schimbe acum dupa 3 ani si jumatate. Oricum, m-am certat cu ei peste cinci luni ca sa mi-o schimbe si nu au vrut. Dar i-am avut pana la urma
Istoria e ca la inceputul lui noiembrie cand am luat Impreza , printre nenumaratele bla-bla-bla-uri pe care le-au debitat ca sa ne cocleasca sa luam masina, au zis ca chiar daca contractul e pe patru ani vom putea schimba masina dupa trei ani (cel care ne-a zis asta nu stia ca eu am deja o masina de la ei care tocmai avea trei ani de leasing
) . OK, am zis, daca tot ati scos porumbelul din gura, acuma schimbati-mi vechitura de Forester de trei ani cu una noua asa cum ati promis acum 2 minute. Le-a cazut fata, au dat-o din colt in colt si au zis ca nu se poate, ca valoarea reziduala e inca mare, ca vor iesi in pierdere, si alte bla-blauri. M-am suparat, le-am facut reclamatii peste reclamatii si pana la urma au trebui sa mi-o schimbe dupa ce au luat niste suturi in c_r de la patroni
Greselile se platesc aici, mai ales cand e vorba de service a la clientele
Asa ca data viitoare o sa imi imi incerc norocul la fix trei ani