.......................................................................
O poza mi-a atras atentia in mod aparte:
.....................................................................
Oamenii aceia chiar isi respecta masina, pare ingrijita si am certitudinea ca se descurca la fel de bine pe terenurile accidentate ca si mai modernele modele Subaru, mult mai asistate electronic.
Tipul asta isi baga masina pe unde nici Jeep-urile nu viseaza sa treaca.
Apropo, ne-am intalnit cu o gasca de Jeep-ane care incercau sa urce pe acelasi drum cu noi. Din 10 Jeep-uri, 5 nu au urcat. Noi am fost 15, din care doar un SG nu a urcat din motive de ambreiaj prajit.
Pregatiri pentru Mad Max 4 ?
Noi aici am ajuns la Mad Max 7 !
Wow, a fost cam hardcore pentru majoritatea masinilor de acolo.
M-a distrat blob-ul pregatit de offroad, cu tot cu snorkel. Ce a patit de s-a mesterit la el?
Ar fi fost foarte interesante filmulete in care sa se vada cum au trecut masinile peste anumite puncte cheie, precum acolo cu foresterul rosu.
Da, a fost chiar foarte hardcore. Asa de hard ca mi-am lasat niste plastice pe acolo, m-am ales cu o gaura in bumper-ul din spate si cu niste busituri in podea. Va trebui ori sa imi instalez liftkit ori sa nu ma mai bag la trasee asa de dure care imi depasesc garda la sol.
Blob-ul alb cu snorkel a avut probleme cu ambreiajul. S-a reparat si a plecat mai departe
Incepand de ieri am inceput sa adaug filmulete pe site. Din cand in cand mai poti sa arunci o privire sa vezi ce mai e nou.