Felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos.
Desi merg pe principiul " support local business ", pana la urma important este ca inca un membru se adauga comunitatii Subaru de la noi.
Revizia de 60.000 pe care urmeaza s-o faci presupune inlocuirea uleiului in cutia de viteze. Iti recomand cu caldura folosirea uleiului original Subaru si nu a unui ATF obisnuit. De asemenea, intrucat este o procedura specifica, ar fi de preferat s-o faci la Subaru Cluj.
De altfel, membrii acestui forum, printre care ma numar si eu, au in general o parere buna despre Tubman, actualul Twin Motors. Nu stiu ce inseamna pentru tine " customer orientated ", sper doar ca nu are legatura cu dorinta de a achizitiona un STI cu buget de Forester second hand.
Navigatia pe original costa 19562 lei cu TVA, la care se adauga 3200 setul de harti. Pretul e foarte mare, n-am adus niciodata, iti recomand o navigatie AM, cu dezavantajele care vin cu asta.
Scutul de motor pe original este 691 lei, la care se adauga lateralele de plastic 116 lei si kitul de montaj 53 de lei.
Scutul de diferential pe original costa 524 lei plus 40 lei kitul de montaj.
Exista si optiune de scuturi AM insa nu le recomand intrucat ruginesc foarte repede si de multe ori ating in caroserie si trebuie ajustate.