Salutare! Dupa un numar de masini de teren japoneze - daihatsu, mitsubishi, suzuki, am devenit familist si m-am mai domolit cu offroad-ul. Asa ca am ajuns la un Subaru Legacy 2.0R. Break.
Am cautat mult masina, ca se pare ca nu e usor de gasit cu toate optiunile la purtator. Am adus-o recent din Germania si e modelul cu GPL pus de fabrica. Dusa repejor la mecanic i-am schimbat uleiul, placutele pe fata si amortizoarele spate (pus Kayaba).
In general merge cam tot, mai putin ecranul de la navigatie. Nici nu prea e de gasit, ca e varianta facelift si nu e chiar pe toate gardurile. Pandesc dezmembrarile.
Instalatia de gaz mai face unele figuri, iar la ultimul drum lung (radauti-bucuresti) am avut surpriza neplacuta sa constat ca acul de la temperatura s-a ridicat de unde statea el de obicei (pe mijlocul scalei) si a urcat de mai avea doar 2 liniute pana sa intre pe rosu. Am schimbat termostatul si acum vad ca n-a mai facut figuri. Inca stau cu ochii pe el. In afara de asta mai ramane aprins becul de la reglajul xenoanelor. Nu stiu ce are, mecanicul a dat din umeri ca nu e problema lui, iar un electrician inca n-am gasit.
Ma bucur ca exista o comunitate Subaru si la noi, ca e o masina destul de rara si greu gasesti informatii despre ea.
Va salut calduros!