Distinsul meu coleg de forum, hai sa fim normali si sa respectam normele de civilizatie, sa ne conformam lor si sa actionam in spiritul lor. In fond, noi corespundem expectatiilor comune, conduita noastra fiind, in general previzibila. Altfel spus, noi cei considerati normali, suntem, de fapt, niste banali (cel putin prin prisma conduitei dar si a existentei noastre care se desfasoara pe fagasurile pregatite, legiferate si penibil de previzibile - ne jucam, invatam, iubim, ne casatorim, suntem sanatosi, muncim, imbatranim...disparem - orele noastre astrale sunt si ele penibil de banale: o lauda, o aniversare, poate o iubire traita, din pacate, de cele mai multe ori, in plan fantasmatic.
In concluzie, si eu depun straturi de cernoziomuri alese pe masina cu care strabat campiile si muntii patriei insa sfarsesc prin a merge la spalatorie intrucat asa e sanatos.
Cu referire stricta la conducatorul masinii cu numarul B-70-VFM nu vreau sa fac speculatii intrucat omu' poate venea de pe un drum mai neprietenos si a oprit sa-si cumpere ceva de la mall asa ca mi-am permis doar sa fac o prieteneasca recomandare unui confrate.
Si daca acest confrate al nostru nu s-a suparat il invitam la o cafeluta si-i uram multe drumuri fara evenimente si reparatii cat mai putine!