Odata cu evenimentul Extreme Wheels la care am participat, ne-am si facut noi prieteni. Cei care ati fost pe acolo stiti cum ne-au tot vizitat cei de la mitsu.ro si cum noi am mai trecut pe la ei sa schimbam o gluma, idei despre promovare, sa ne admiram exponatele reciproc sau chiar sa facem o aroganta.
In urma unor discutii, am ajuns la ideea de intalnire comuna intre cele doua cluburi. Pana sa ne vedem noi undeva la munte cu mers in coloana si distractie pe serpentine, cei de la mitsu ne-au propus sa ne intalnim in Bucuresti. Ei se vad in fiecare vineri seara in parcarea de la Polivalenta si ne asteapta si pe noi oricand dorim.
Evident, locul si timpul nu sunt batute in cui. Ce parere aveti despre aceasta intalnire fara provocari sau rautati? Cei de la mitsu sunt oameni de treaba, cu capul pe umeri si deschisi la minte care vad si altceva decat masinile pe care le conduc. Asadar, daca va asteptati la discutii de genul "Masina mea este cea mai tare pentru ca este marca X sau Y", sa stiti ca acestea nu vor exista.
Am facut si un poll in cazul in care nu vreti sa va dati cu parerea in scris.