tu nu stii inca sigur de ce piese ai nevoie dar cauti vanzatori ?
oricum daca intradevar este ECU (ceea ce personal mi se pare improbabil din ce ai zis pana acum) mai degraba il gasesti second pe ebay/net (are totusi o varsta)
Pe ebay se gasesc ECU-uri ale modelelor vindute in 5eyes ( USA, UK, Canada, New Zeeland, Australia). ECU-urile comanda inclusiv blestemata de emisie de noxe, standardizata specific la normele fiecarei tari, motiv pentru care ebay-ul este nefolositor in cazul de fata.
Sint de acord ca masina e din 2007 si ca plasticul poate imbatrini, insa sint primul proprietar si stiu cum am avut grija de masina si cum am respectat reviziile, asa ca nu pot sa am mentalitatea de posesor de sh, cu turbo pe diesel marca nemteasca, inmatriculata in Bulgaria
nu vreau sa ofensez, insa .... sint deja exasperat de ghertzoi cu gingii vinete, in boomere de pe care cade tabla, proptiti in claxon , la semafor, pe culoarea galben, si crede-ma, ca aici, in Constanta sint fara numar, la fel ca si in alte parti ale tarii. Imi pare rau, nu ascult manele.... nu trag tzepe si nici nu ma consider creator de plus valoare plimbind marfa cu adaos comercial de 300%. Stiu, nimeni nu-i perfect.... nu vreau sa inflamez spirite, sa fiu troll, caut o solutie si ramin deschis la sugestii logice, nu accept sfatosenie goala de continut, fie si de vine din Kolosvár , asta e!