Parerea mea si atat, cavitatile si ceara de cavitati, alea nu-s problema, iar ce arati tu e normal si cu ceara din Dedeman.
Sasiul si ceara de pe sasiu, da, acolo-i baiul.
Deci pasaje de roata, zonele dinspre fata ale pragurilor, acolo, ce ai dat a rezistat?
Pozele le-am pus pentru a exemplifica ce se afla inca in praguri. lonjeroane, usi, cadru motor.
Tot ce e dat pe dedesupt, inca arata bine, inclusiv in zonele expuse unde zboara pietre si se depune noroi.
Am doar poza asta in care apare pasajul rotii dreapta spate..nimic din stratul de protectie sarit, consistenta smoalei calde, lipicioasa si fara de crapaturi. Voi face mai multe poze dupa ce spal masina..e purcica acum.
Cat despre ceara de la Dedeman..nu as fi asa sigur. Am folosit Motip Anti Gravel parca ii zicea, cumparat de la Dedeman sau Emag (nu mai stiu sigur) pe un Mercedes din 1994 care nu a vazut nici 30% din ce a vazut Subaru. Dupa 2 luni de mers prin ploi de toamna, nici nu se mai vedea ca a fost ceva acolo.
A mai folosit un prieten ceva similar pe Nissan Patrol cu rezultate si mai proaste.
Ulterior, am tratat toata masina cu produse de la Teroson cu rezultate sub asteptari dupa 3 ani.
Si asta in conditiile in care Mercedesul a stat aproape 3 luni in garaj, dat jos punte fata - spate, evacuare, suspensie, curatat fiecare cm patrat, aplicat 3 staturi; era pandemie, decat in casa, mai bine in garaj. La Subaru am muncit doar 1 saptamana.