Parerea mea e ca aceste evaluari , masina X vs masina Y sant extrem de subiective. Cei care fac asemenea evaluari si emit pareri, in 99% din cazuri au deja de la inceput in cap castigatorul si nimic nu le mai poate schimba parerea.
Cine e fan BMW , mai ales daca e proprietar de BMW, niciodata nu va admite ca o alta masina e mai buna
Si eu , asa ca majoritatea care bantuie pe aici , sant virusat cu Subaru si nu exista prea multe argumente in lumea aceasta ca sa ma convinga ca o alta masina e mai buna .
Dupa umila mea parere, fixismul acesta al nostru ca o masina e mai buna ca alta mai vine si din faptul ca unele masini sant mai aproape de nevoile noastre zilnice, de bugetul nostru si de experienta noastra ca soferi si proprietari de masini. E cam ca si chestia cu vulpea si strugurii. Daca santem saraci, nu ne place Ferrari pentru ca e prea scumpa, daca stam la boc nu ne place Lamborghini pentru ca ne-o zgaraie vecinii cu cheia, daca stam in creierul muntilor nu ne place Impreza deoarece nu putem cara lemne cu ea si lovim cu burta de pietroaie, iar daca lucrezi pe salariul minim pe economie cea mai buna masina din lume e Dacia mostenita de la tata-socru deoarece e deja platita, nu consuma prea mult si poate fi reparata de oricine are un patent si o cheie de 13
Ca sa emit si eu o parere la fel de subiectiva ca si a celorlalti : pe aici nu am prea vazut Subaru pe platforma in drum spre service, in schimb BMW-uri am vazut multisoare (si Subaru-uri sant mult mai multe pe sosele). Nu stiu de ce , iarna BMW-urile dispar subit din peisaj, in schimb Subaru-uri apar cu nemiluita. Sa fie oare din cauza RW vs AWD ??
(sa va mai pun niste poze cu iarna de pe aici ??
)
Sa va mai povestesc ca iarna, dupa o noapte in care ninge 50-80 cm de zapada ''fericitii'' proprietari de BMWuri trebuie sa lopateze pana vad negru in fata ochilor (adica pana la asfalt), in timp ce norocosii proprietari de Forester , OBK sau XV nu au deloc aceasta problema. Ce nu prea am priceput eu aicea e de ce o masina cu tractiune integrala ca X!, X3 sau X257 patineaza in nestire cu una-doua roti si nu poate iesi din zapezile cvasi-vesice de aici. (sau poate nu ma pricep eu la detaliile astea )
Deci , ca sa fiu subiectiv pana la capat, la ce imi foloseste o masina care ma costa dublu' fata de cea pe care o am deja, si nici nu ma poate duce cand vreau de la pct A la pct B ??
................ .................. parerea mea !