Salut! la toata lumea
M-am inregistrat pe forum odata cu achizitia masinii, un Subaru Impreza 2006, combi, cu motorul de 2L si 160 CP.
Imi doream un Subaru de vreo 5 ani, am avut alta masina (economica) inainte, am vandut-o si am zis ce naiba, toata viata facem compromisuri si ascultam povesti despre cat de bun e 1.9 TDI de 99 CP.
Parte din motivele achizitiei, au fost faptul ca am lucrat pentru Subaru, in Timisoara, apoi ca am ramas impotmolit in zapada la Transalpina, si nu in ultimul rand iubesc sunetul ala de motor.
Am analizat Forester si Legacy cam din acelasi an, am urmarit Mobile DE cateva luni, si am luat decizia ca Impreza este ce vreau. Saptamana trecuta am luat-o din Germania, cu acte in regula, TUV valabil, km dovediti 112.000 si instalatie de GPL montata ca la carte.
Stiu ca GPL nu este pe placul puristilor, dar asa am vrut sa o iau.
Urmeaza: schimb de ulei (toate), schimb de filtre, schimb de lichid de frana, schimb de orice alt lichid
In viitorul apropiat: head unit preferabil 2 DIN, camera de mers cu spatele, difuzoare noi in fata, proiectoare cu led in spatele grilei si in usa de la haion, folii pe geamuri si NEAPARAT pe faruri (sunt prea frumoase ca sa fie sablate de praful din Timisoara, unde locuiesc)
DE ASEMENEA:
caut un mecanic meticulos, cu timp si atellier dotat cel putin mediu, ca sa faca toate lucrarile pe care le doresc, contra cost si unde sa fac unele mici lucrari personal (in Timisoara sau imprejurimi)