Propus de mult, pus in mijloc la intalnirea din Bucuresti si amenintat de toti cu demisia, multi s-au aratat interesati de o sesiune Subarufanclub pe Adancata.
Ideea este ca oportunitatea aceasta trebuie vazuta ca o ocazie de a testa limitele masinii, deci nu inchideti pagina daca nu aveti STI.
O zi intreaga nu avem ce face, mai ales ca o sesiune dureaza 20 minute si pentru multi va fi suficienta una. Altii vor vrea inca una dupa o perioada de racire, iar per total nu vom fi multi, dar nici nu intram toti in acelasi timp.
Estimez ca 3 sesiuni vor fi suficiente.
Am nevoie sa stiu in linii mari cati suntem interesati, pentru a rezerva o ora sau doua ore la circuit doar pentru noi.
Data o alegem si vedem si ce disponibilitate au, dar anul acesta, in Septembrie-Octombrie clar.
In culise am incercat cu Razvan sa organizam un eveniment de vara pe macadam impreuna cu sponsori, masini de teste etc. dar a picat pentru ca circuitul la care ne gandeam a fost modificat pentru 4x4 extrem si nu se mai poate intra cu masini de strada. Asa ca ne orientam spre ceva mai mic, fara atata deranj, si pe asfalt.
Repet! Intram sa ne distram, sa aflam limitele masinilor, sa vedem cum se comporta si ce mai au nevoie, nu sa le stricam si nici sa le rupem pentru a obtine niste timpi.