Astazi la 22.842 km pe bord, Outback-ul a fost in service. Daca tot am facut revizia am trecut si la anvelopele adecvate sezonului hibernal. Se poate spune insa si invers, daca tot am fost sa-l incalt de iarna am profitat si am facut si revizia. Ambele variante sunt adevarate.
De la ultimul schimb de roti am parcurs doar 8.209 km iar de la ultima revizie s-au adunat doar 9.981 km.
La revizie a fost schimbat uleiul (Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5W-40 - ACEA A3, API SN), filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de polen si lichidul de frana. Au facut si un update de soft dar nu stiu pentru ce. L-am intrebat pe mecanic dar mi-a spus ca nici el nu stie pentru ce e.
Au mai fost verifiacate placutele si discurile de frana, curele din compartimentul motor, tensiunea bateriei, stergatoarele, luminile, eventualele jocuri la suspensie, a fost dezinfectata instalatia de climatizare si unse garniturile de cauciuc de la usi sa nu inghete.
Rotile de iarna au fost reechilibrate si computerul masinii invatat cu ID-urile senzorilor aferenti.