spalator far Forester 2.5 XT
Subaru club Romania

Gif

« on: November 23, 2016, 12:18:17 PM »
Salutare,

în urmă cu puțin timp am remarcat că-mi lipsește cilindrul spălătorului farului din dreapta, care iese din bara de protecție. Să fi căzut singur? Să-l fi șutit vreun disperat? Nu mai contează.
De unde aș putea cumpăra un înlocuitor, nou sau SH?

Internetul nu m-a ajutat deloc, în ciuda unui surf de peste 30 de minute. Nu am codul piesei și până nu ajung la un mecanic nici n-am vreo șansă să-l aflu.

Poate cineva să-mi dea o mână de ajutor? E vorba de Forester 2.5 XT, an 2008 (pe carte, dar fabricat în 2007).

Mulțumesc frumos!

Muttley

• 5124
Răspuns: spalator far Forester 2.5 XT
« Reply #1 on: November 23, 2016, 12:34:25 PM »
Pe google, opposedforces, e un site cu scheme explodate Subaru. In 5 minute ai codul piesei.
WRX SW 2002

UXE

• 1741
« Reply #2 on: November 23, 2016, 13:07:52 PM »
Sau poti intreba la un magazin de piese ..    sau vezi daca te ajuta http://parts.subaru.com/

Gif

« Reply #3 on: November 23, 2016, 13:19:04 PM »
Mulțumesc.

Am sunat la SMT, e mult mai rău decât credeam, în sensul că piesele costă 750 lei fără TVA. La prețul ăsta nu am niciun interes să iau piesă originală. Încerc SH. Am înțeles că sunt situri germane de dezmembrări și se găsesc piese pentru Subaru, la noi slabe șanse spre deloc.

Problema e că vorbesc germana doar prin semne :)

UXE

• 1741
« Reply #4 on: November 23, 2016, 13:25:53 PM »
Pai eu ce zic?
Incearca si la magazine de piese ca poate e mai ieftin ca la SMT  ;)

Gif

« Reply #5 on: November 23, 2016, 13:49:27 PM »
opossed forces nu se deschide, niciuna dintre variantele care-mi apar pe google

« Reply #6 on: November 23, 2016, 13:49:55 PM »
Exista si magazine de piese!

Edit MihaiFlorescu: Hai sa nu mai dam nume de magazine care nu ne sunt partenere.
« Last Edit: November 23, 2016, 14:13:51 PM by MihaiFlorescu »

Muttley

• 5124
« Reply #7 on: November 23, 2016, 14:04:56 PM »
opossed forces nu se deschide
Pentru ca IE sau administratorul retelei de la locul de munca se opun  ;)
WRX SW 2002

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
  • Life is too short to drive a boring car!
« Reply #8 on: November 23, 2016, 14:11:06 PM »
Deschide topicul in categoria potrivita. Citeste regulamentul. Am mutat eu topicul din Prezentarea membrilor in Discutii despre Forester. Mai sugestiv de atat nu stiu cum sa scriu ca sa se inteleaga faptul ca acolo PREZENTAM nu INTREBAM.

Cauta pe OLX sau paginile de dezmembrari.
« Last Edit: November 23, 2016, 14:12:55 PM by MihaiFlorescu »

Gif

« Reply #9 on: November 23, 2016, 14:12:40 PM »
opossed forces nu se deschide
Pentru ca IE sau administratorul retelei de la locul de munca se opun  ;)

Nu e cazul, sunt pe laptopul meu, pe rețeaua mea :)

Muttley

• 5124
« Reply #10 on: November 23, 2016, 14:16:33 PM »
Codul este 86636SA220. Luat de pe opposedforces (click cu incredere).
Exista in stoc in Romania, la un magazin mentionat de altcineva mai sus. Sau ma rog, era mentionat, dar l-ai vazut.
« Last Edit: November 23, 2016, 14:20:00 PM by Muttley »
WRX SW 2002

Gif

Răspuns: Răspuns: spalator far Forester 2.5 XT
« Reply #11 on: November 23, 2016, 14:22:50 PM »
Deschide topicul in categoria potrivita. Citeste regulamentul. Am mutat eu topicul din Prezentarea membrilor in Discutii despre Forester. Mai sugestiv de atat nu stiu cum sa scriu ca sa se inteleaga faptul ca acolo PREZENTAM nu INTREBAM.

Cauta pe OLX sau paginile de dezmembrari.
.

Mulțumesc & Sorry, My bad :(

Data viitoare o să mă uit cu atenție, am dat mesaj nou fără să mă gândesc pe ce pagină sunt.
M-am uitat pe OLX și pe dezmembrări, dar mașinile noastre nu sunt Opel sau VW, așa că nu găsim piese ușor, motiv pentru care m-am și adresat grupului.

Gif

« Reply #12 on: November 23, 2016, 16:08:50 PM »
Codul este 86636SA220. Luat de pe opposedforces (click cu incredere).
Exista in stoc in Romania, la un magazin mentionat de altcineva mai sus. Sau ma rog, era mentionat, dar l-ai vazut.

Mulțumesc,

am scris mesaj la Al Padrino, să-mi confirme că piesa este exact ceea ce-mi trebuie.

Toate bune!

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
  • Life is too short to drive a boring car!
« Reply #13 on: November 23, 2016, 16:19:06 PM »
Mai intreaba si la Autokino. De multe ori au piese in stoc si preturile au fost mereu semnificativ sub cele din Bucuresti.

De altfel, se intampla sa mai gasesti piese uitate in stoc la Radacini, care au fost intr-un timp importatori pentru Subaru.

La ambele variante de mai sus ai granatia ca primesti piesa originala si ai garantie la piesa respectiva.

Gif

Răspuns: Răspuns: spalator far Forester 2.5 XT
« Reply #14 on: November 23, 2016, 16:36:58 PM »
Mai intreaba si la Autokino. De multe ori au piese in stoc si preturile au fost mereu semnificativ sub cele din Bucuresti.

De altfel, se intampla sa mai gasesti piese uitate in stoc la Radacini, care au fost intr-un timp importatori pentru Subaru.

La ambele variante de mai sus ai granatia ca primesti piesa originala si ai garantie la piesa respectiva.

Mulțumesc,

chiar o să-i sun pe cei de la Rădăcini, am avut relații bune cu service-ul lor Bosch (unde e acum Mega Image). Eu am luat mașina de la Rădăcini, nu de la SMT.

Toate bune!

Gif

« Reply #15 on: November 23, 2016, 20:53:58 PM »
Update: am găsit la Al Padrino, preț 263 lei. Mulțumesc pentru codul piesei :)

Cam ustură, dar fără piesă mi-ar fi greu să folosesc spălătorul pentru parbriz, având în vedere că se declanșează împreună când am farurile aprinse.

Toate bune!