Am reusit sa-i fac toate hartiile; carte de identitate la RAR, am primit si certificatul de imatriculare, de cand nu am mai scris aici, ne pregatim de mers in concediu iar pana atunci ne acomodam unul cu celalat, am parcurs ceva mai mult de 1200 km de cand am adus masina.
In oras consumul este 10-11L/100km depinde cat de lunga este distanta parcursa, daca ma duc sa duc gagicile la scoala dimineata, dus-intors 2km, am un consum fabulos intre 17-20 L/100km. pe distante scurte in jurul orasului nu am reusit sa cobor sub 8 L/100km
La drum intins am mers de la, Sibiu la Cluj cu CruiseControl activ si toate sistemele (eyesight ....), sunt super daca esti usor obosit ajuta foarte mult, viteza setata pe autostrada 140 km/h real pe GPS 133 km/h cu acceleratii pana la 165 km/h, consum mediu 10,2 L/100 km. Si un Sibiu - Brasov, drum national fara CruiseControl activ 8,2 L100/km.
Un minus, inca nu ma inteleg cu ea la depasiri, cand o vad ca se tureaza peste 5000 rot/min am impresia ca isi ia zborul, uneori nu este nevoie sa ajunga la 5000 rot/min ca sa "schimbe" . Daca o trec pe sport cand ma pregatesc de depasire parca nu mai este asa de lesinata dar tot nu ma ajuta asa cum as vrea, sunt curios cum se comporta daca o trec pe manual sau sa incerc sa-i dau un plus sa vad daca schimba "viteza" (stiu ca nu are trepte de viteza), o sa incerc sa schimb manula poate o sa fie mai ok.
XV-ul din dotare acelas motor si cutie de viteze este mai fasnet, probabil il ajuta faptul ca este mai usor cu 100 kg si caroseria mai aerodinamica.