Inca un weekend fain alaturi de XT. Masina se comporta foarte bine. Primul meu Subaru si AWD, deci inca invat cum sa ma comport cu ea. Incet incet ne vom cunoaste asa cum trebuie
Ca tot se vorbeste despre consum pe un forum vecin, o sa scriu despre traseul meu si consumul aferent in cele 2 zile de weekend petrecute in Bucegi. Am facut plinul la plecare din Bucuresti pana in buza rezervorului si am resetat trip-ul B:
Bucuresti - Brasov (revizie AK) - Sinaia - Hotel Pestera - Piatra Arsa - Predeal - Inapoi la Hotel Pestera - Predeal - Rasnov - (mers spre Magura de la poalele Pietrei Craiului) Magura Branului - Moeciu - Rucar - Targoviste
Am alimentat in Targoviste la rompetrolul de la iesirea din oras 57.63 l iar trip-ul imi arata 594km. Consum pe CB 9.2, la pompa 9.7
Zona spre hotel pestera a fost facuta la fiecare drum in modul S# acolo unde asfaltul a permis, cu "schimb" de viteze la peste 4500 rpm. Sus la Piatra Arsa am facut cerculete si m-am jucat prin zapada de acolo cel putin 30 de minute. La Magura Branului am mers spre satul Pestera pe namol destul de adanc, drumul fiind in rampa, se poate vedea si in poze ca masina este murdara
Una peste alta, consumul este mai mult decat decent, si pot spune ca m-am distrat destul de bine la volan.
Poze: