Aseara m-am decis, dupa ce s-a actualizat prognoza meteo, sa merg la Magura Branului pentru ceva fotografie. Pentru ca eram in zona, la pranz am dat o fuga pana la AK pentru imperecherea senzorilor. Treaba a curs unsa, Radu a rezolvat imperecherea in 2 min. Doua giratorii mai tarziu, si adio martor de presiune pana la primavara.
In orice caz, am decis ca voi cumpara acea scula de la Ateq
https://www.ateq-tpms.com/en-us/home/products/quickset-light-tpms-reset-tool/Ar ajunge in jur de 900 de lei cu tot cu vama si tva. Daca mai este cineva interesat si vrea sa impartim costurile sa-mi spuna. (Cineva din Bucuresti, caci altfel nu renteaza).
Cateva cuvinte despre anvelope (TS 850 P). Mult mai bune decat cele cu care a venit masina, cel putin la partea de franare pe zapada, e alta poveste. Mi se par mai putin zgomotoase, dar nu imi dau seama daca e placebo sau nu. Vedem la primavara.
Si acum din categoria Heliotropus-isme, ceva legat de consum. Sunt uimit si eu de acest consum, de la Zarnesti, Predeal, parcare Ikea, in conditiile in care de la Comarnic la Otopeni am mers cu 100-120 (cu Waze). Sa fie oare de la gume? Daca pana acum nu scoteam sub 9.0 - 9.2 pe CB, acum am 7.4... De stil, acelasi ca si pana acum, downshift cand e nevoie, accelerat cu pedala 40-50%, deci nu batraneste.
Iar la final de traseu: