Dragi colegi subaristi, revin cu organizarea. Deoarece in perioada 30 nov -4 dec este destul de greu sa gasesti o pensiune decenta care inca nu a fost rezervata (pe booking.com peste 80% din pensiuni sunt deja rezervate ), am apelat la recomandari.
Asadar, propun Pensiunea Unio din Sacele
http://www.pensiuneaunio.ro . Las mai jos cateva cuvinte legate de aceasta pensiune din partea celui care mi-a facut recomandarea.
"De partea culinară tradițională nu pot comenta din experiență (dar au bucătărie bună și cred că dacă aranjezi din timp se poate rezolva cam orice), însă mîncarea pe care o au în mod uzual în meniu este foarte bună, deci nu cred că un meniu custom ar avea de ce să fie altfel. Pensiunea în sine e frumoasă, curată, într-o zonă frumoasă și liniștită, la marginea pădurii.
Proprietarii sînt oameni subțiri. Îi cunosc personal. Își dau silința să fie totul bine, dar pe de altă parte pretind și de la clienți bun simț și civilizație, adică nu tolerează manele, scandaluri, mizerie și cam ceea ce vine de obicei la pachet cu turiștii români. Nu se tem să supere un client recalcitrant.
Dacă vrei doar un sejur plăcut cu mîncare bună, fără manele și beții orgiastice, sigur o să-ți placă. Dar trebuie vorbit din timp, pentru că la astfel de ocazii e cam plin de obicei."
Am incheiat citatul.
Astazi am sunat si am aflat ca au disponibilitate de:
- 2 camere duble cu pat matrimonial
- 3 camere single ( adica duble dar cu paturi detasabile dar lipite)
- 4 apartamente.
Conditiile si preturile le gasiti la ei pe site. Aici zic doar ca in pretul camerei sunt incluse: micul dejun, acces la pscina interioara si la sauna. Am vorbit cu proprietarul ( foarte ok mi s-a parut la telefon ) si i-am explicat ca am dori si o masa traditionala romaneasca de 1 decembrie si a spus ca se poate rezolva, insa ar dori sa stie numarul exact de persoane . A ramas ca revin eu cu un mail dupa ce aflu toate datele.
Deci , uitati-va si va rog sa-mi spuneti daca va place locatia si pensiunea, daca va convin preturile si daca este ok perioada aleasa.
Eu sunt pentru. As dori sa incropim o lista pana la sf sapt care va urma pentru ca riscam sa o pierdem in caz ca ne hotaram mai tarziu.
Proprietarul nu cere avans.