Pana ne aliniem cu totii in ceea ce priveste meniul de 1 decembrie, am sa-ncerc a veni, din timp, cu cateva sugestii pentru a evita obiceiurile traditionale generatoare de colica biliara, coma alcoolica si intoxicatie alimentara:
1. Meniu a la carte pe baza ofertei restaurantului (vezi paleta de specialitati si preturile pe portalul pensiunii). Varianta aceasta nu va crea discutii intrucat fiecare mananca si bea dupa chipul si asemanarea sa in directa corelatie cu oferta bucatarului.
2. Meniu la alegerea participantilor. Lucrurile deja evolueaza. Daca nu avem participanti cu anumite restrictii la alimente vom putea solicita bucatarilor sa ne organizeze ospete traditionale romanesti cu nelipsitele antreuri reci urmate de ciorbe de burta, fasole cu afumatura, perisoare si definitivate cu sarmale, coaste de porc, mititei, carnati proaspeti, varza cu ciolan, fasole cu costita si varza a la Cuj (daca mi-a scapat ceva rog adaugati). Aici va trebui sa discutam telefonic si sa sumarizam la UXE care va inainta doleantele noastre administratorului pensiunii.
3. Meniu traditional in trend-ul vremurilor: McCiolan cu fresh de fasole.
Daca aveti comentarii va rog sa nu ezitati a vi le face publice intrucat evenimentul necesita atentia cuvenita iar meniul trebuie sa comunice tema sub care ne reunim, sa ne transmita un sentiment inaltator si sa stabileasca atmosfera de unitate si respect reciproc pentru tot sejurul.
Grija cu care ne vom alege meniul ne va demonstra cat de mult ne apreciem unii pe altii si cu totii tara, iar o masa corect conceputa poate face ca ziua sa fie si mai memorabila consemnand identitatea si demnitatea noastra.