Impresii de la Muttley:
- placere mare sa-i cunosc pe Marius (marr), Cristi (bog_paul sau ceva de genul) si Bogdan (bob_ilie sau p-acolo). Ultimii 2 au pseudonime pe forum cu nume in componenta, dar n-au o treaba cu numele lor reale
Oameni civilizati, familisti, foarte agreabili;
- Heli, ca de obicei, m-a scos din minti. N-am mers la pas tot anul cat m-a fugarit doua zile, n-am vazut Brasovul de cand m-am mutat aici cat l-am vazut cu el (habar n-aveam unde-i primaria). Am de dormit pana luni ca sa-mi revin. Da' i-o-ntorc atunci cand o fi sa pedalam impreuna, il satur!
A se citi "Un sincer multumesc Lorian si Elena pentru plimbare!";
- mersi Pfaizzzer pentru martisoare! Foarte tari!
- chestia aia de casa cu alcool in ea de la marr... Nu ma pricep deloc la bauturi, da' de asta nu ma mai saturam. Multumim!
- nu ma omor dupa gratare. Doar ca-n seara de 1 decembrie 2016 l-am mancat pe cel mai bun din viata mea. Detasat! Meritul gazdelor aici;
- din cauza (sau "multumita"?) acestei iesiri, am fost nevoit sa-i las troaca Danielei sa mearga unde-a avut treaba de una singura. Un hop psihologic depasit pentru mine. A zis ca-i chiar placuta cand o conduce si nu-s eu in dreapta s-o bat la cap;
- am aflat ca exista acadele de tuse pentru copii. Eu cand eram mic primeam moldamin injectabil;
- padurarul lui UXE a umplut de antigel drumul pana la pensiune.
Doua zile foarte placute, va multumim tuturor!