Update !
ODO: 31.652 km
In ultima luna, am facut 1920 km, dintre care cca. 1100 km pe DN + autostrada (atata cata e) distribuiti pe doua drumuri mai lungi (unul la Otopeni - la dus pe Valea Prahovei, l intoarcere pe A1+Valea Oltului) si unul de Ploiesti (cu 40 km facuti in mai bine de doua ore), restul frecat prin oras.
Consumul mediu afisat este de 6,8 l/100 km.
O fi bine, o fi rau ....
Masinuta se comporta exemplar si-mi place tot mai mult. E o adevarata placere sa plec la drum !
Singurul lucru care-mi lipseste (tot mai mult) este cutia automata.
Daca o avea si pe asta nu ma gandeam sa o schimb in viitorul apropiat - are tot ce-i trebuie: dinamica, consum nesimtit de mic la drum intins, scaune confortabile, spatiu interior indestulator, garda la sol ce-mi permite sa intru pe (aproape) oriunde + tractiune integrala binecunoscuta ce ma face sa nu-mi bat capul cu starea vremii cand trebuie sa plec la drum !
Lipsa cutiei automate insa, probabil, ma va face sa decid sa o schimb intr-un an, doi (in functie si de cum va arata noul Forester si, mai ales, cu ce motorizari va veni).
Daca se va confirma lansarea noilor motoare 1.5 / 1.8 turbo pe finalul anului viitor, clar voi ”temporiza” inlocuirea XV-ului.
Oricum, inainte de asta, trebuie sa-si ”scoata” banii si o sa ma bucur cat pot de mult de ultima generatie de Boxer Diesel !