Salutare,
Sunt la prima postare pe forum (fiindu-mi destul de nefamiliare, scuzati eventuale stangacii) si posesorul unui Subaru XV 2.0 D, MT, varianta Comfort.
Masina am achizitionat-o din Germania, a fost masina de showroom si am luat-o cu 400 km in bord. Pretul...mult mai ieftin decat daca as fi cumparat-o din reprezentanta de la noi din tara (cam 23.000 euro, cu tot cu TVA, pe care o sa il recuperez de la reprezentanta de unde l-am luat); ca statul roman m-a pus sa platesc TVA-ul si in tara, masina neavand mai mult de 6 luni de la prima inmatriculare sau mai mult de 6000 km, in fine, nu m-a mai mirat nimic.
Am venit cu ea din Germania, unde am testat-o pe Autobahn la 185 km/h - senzatia...parca pluteam. Nu se simte cand se duce rapid spre 120-130 km/h.
Consum de carburant foarte ok, in bord imi arata momentan 6.4 l/100 km; cand am luat-o arata 7.2 l/100 km.
Tinuta de drum impecabila, nu te lasa la greu in depasiri, chiar m-au trecut caldurile in niste depasiri (calduri venite din mirarea .... de unde atata putere?); cand o calc....se duce.
Scaune cu suport lateral foarte bun, in general multumit de toate dotarile pe care le are.
Minusuri:
- na, nu are navigatie, start/stop (am aflat in prealabil ca alea le are varianta Exclusive), asta fiind greseala mea ca nu am studiat mai atent. Dar in felul asta pun creierul mai mult la contributie si orientare in spatiu
- cartea tehnica e in limba germana (cand eram in Germania am intrebat persoana care s-a ocupat de vanzare....are carte tehnica in limba engleza? el: Ja Ja, Ja vohl!!! pe principiul, na, e neamt, nu am verificat. cand am ajung in tara...surpriza, doar in limba germana).
In mare, cam atat ar fi deocamdata.
Va salut!