E ceva vreme decand nu am mai scris, asa ca:
- masina a facut 2 ani si aproape 40.000 km. Ceea ce inseamna ca mi-a placut atat de mult sa o conduc incat aproape niciodata nu am ajuns la destinatie pe drumul propus, oriunde am gasit o alternativa mai off main road am profitat de ea. Cu vechea masina abia faceam 10.000 pe an.
- cu ocazia celor 2 ani am facut si ITP-ul, ocazie cu care am apus jantele + cauciucurile stock. Pe jantele de 16 cu AT-uri nu am avut senzori TPMS. Si acum am o nedumerire despre functionarea TPMS, mai exact: cand am trecut pe jantele fara TPMS, 2 saptamani nu mi-a aparut nici un avertisment (mai exact pana am iesit din oras si am depasit 80 km/h). Invers, am ramas cu avertismentul pana am depasit 80 km/h, dupa care a disparut. Ceea ce m-ar face sa ma gandesc ca sistemul functioneaza doar peste 80 km/h? Adica daca mergi doar in oras si se dezumfla un cauciuc, nu nimic?
- saptamana viitoare ajunge si la revizie, dupa care mai vede vre-o mie de km concediu, dupa care revenim la AT-uri si pe cat se poate la offroad de weekend.
PS: weekend-ul asta sunt Perseidele, cu maxim sambata sau duminica; daca gasiti o zona fara poluare luminoasa, go for it + ap. foto pe trepied pt pasionati.