Atat de departe nu mi-am propus sa ajung cu inovația, deși suna destul de bine "the first fiber optics powered Subaru Legacy"
Cat despre ingurgitat sarme, multumesc pentru gândul preventiv Heli, dar nu ma simt in pericol. Cred ca te afecteaza doar daca esti intr-o functie publică și prestația ta ii determina pe alegători sa recurgă la expresii precum "Bagă-ti-as sârmă-n nas si lita-n c**"
Ceea ce ar putea sa ma afecteze, deși sper sa nu aflu asta vreodata, este hibridizarea pe care o vom comite - noi adică Sami
- intre instalația de interior venită din Japonia și cea pe care am extras-o din Legacy-ul 2.5 pe care l-am dezmembrat pentru ca, surpriză!, donatorul din Japonia n-avea airbag-uri cortina.
Si tot bătrâna epavă ajunsă la fier vechi va dona si computerul de airbag-uri la care va fi conectata instalația, pentru că cel de pe diesel nu e compatibil la nivel de mufe - la fel ca si omologul lui japonez, provenit de pe un Spec B facelift cu cutie manuala, care e la fel de inutilizabil din acelasi motiv.