Intalnirea a fost mai mult decat reusita, a fost super-reusita.
A inceput bine si s-a terminat cu bine iar noi (familia Wrangler) am avut senzatia ca am fost intr-un concediu foarte distractiv dar si odihnitor.
Lumea a fost bine-dispusa, evenimentele ne-au placut dar elementul cel mai important au fost oamenii (toti participantii dar si cei din umbra).
Trupa este foarte vesela, optimista si cel mai important este pro-Subaru.
Nu am avut suficient timp sa discut cu toata lumea si sa le multumesc tuturor celor cu care m-am consultat in timp.
Imi pare rau ca in trecut am fost antisocial si nu am participat la intaniri. O astfel de iesire iti incarca bateriile pentru cel putin 6 luni (aviz organizatorilor pe care ii asteptam cu un nou eveniment de vara
).
Mi-a placut drumul in echipa, mi-a placut mancarea, cazarea.
Masinile au mers impecabil, am avut camera foarte buna, am dormit putin dar bine.
Reuniunile la restaurant mi-au amintit de perioada liceului si de taberele de pe vremuri. Toata lumea se distra, radea si facea galagie.
Sper ca si tinerii s-au distrat la fel de bine ca noi (fetele pilot si tinarul Subaru).
Vizita la Auto Kino a spart gheata intre unii useri si reprezentante.
AKI ne-au primit foarte bine, mai ales ca o parte a echipei ne cunoaste de multa vreme.
SVX-ul a fost de nota 10. Auzisem de el dar nu avusesem ocazia sa il vad.
Calin, Radu, Robert, Fritz, Ciprian, Paul si ceilalti din trupa ne-au primit foarte bine, chiar daca i-am tinut cam tarziu.
POL si echipa au avut rabdare sa ne tina companie pe toata durata evenimentului. Cred ca si reprezentantul Amsoil s-a distrat, mai ales ca a scapat cu viata din țara vampirilor.
M-am bucurat ca a venit si David de la Pol Distribution. El este "omul de legatura" cu marca. Are experienta din reteaua autorizata.
Am AMSoil in diferentialul fata si cel spate.
Iesirea pe zapada a fost foarte distractiva, mai ales ca eu nu am participat cu Foresterul meu.
Data viitoare voi participa si eu la aventura. Ma voi dota cu anvelopele agresive (cuie), tarnacop, cazma si Voltaren pentru muschii spatelui.
STi-ul lui Dan Pavel merge foarte frumos. Sofer de moda veche + 4 fete in masina = limuzina de ambasada.
Mihai, Dan, Razvan au reusit sa organizeze un eveniment frumos si sa multumeasca un public pretentios.
Felicitari pentru efort si rezultate!
PS:
Fetele merita cele mai multe multumiri pentru ca ne inteleg si ne sustin in hobby-ul nostru AWD.
Stiu ca noi ne-am distrat mai bine decat ele, dar sunt convins ca si ele sunt bucuroase cand ne vad pe noi fericiti.