Ma gandeam sa nu mai scriu in topicul intalnirilor dupa eveniment intrucat mai importanta este parerea participantilor si eu oricum cel mai bine ma simt in drum spre casa pentru ca inainte si in timpul evenimentului ma stresez ca toate sa mearga asa cum am planuit (cazare, parteneri, program, mese, atmosfera, premii, fotografii etc.), chiar daca este un concediu si pentru mine.
Vreau totusi sa fac niste mentiuni cat se poate de obiective.
A fost cea mai mare (52 adulti) si mai variata intalnire Subarufanclub de pana acum. Aici ma refer si la oameni, pasiuni, interese dar si la masini. Am avut prima data XV si chiar doua. Am avut Outback. Am avut Forester SJ. Astea toate peste ce am avut in fiecare an. E frumos sa vezi o parcare atat de mare plina de Subaru.
Cea mai mare implicare a sustinatorilor si partenerilor. Da, chiar am avut in premiera toti partenerii Subarufanclub prezenti la intalnire. Nu a lipsit nici unul! De aici si cele mai generoase premii si activitati.
In premiera pentru noi si cu siguranta primul club de dimensiunea noastra care face un eveniment la o reprezentanta. Am vazut acolo inclusiv oameni care nu sunt pe forum dar afland ce se intampla au mai venit o data ca sa stea cu noi. Iar suportul oferit de Autokino a fost peste asteptari. O sa ii las pe malakay si 2xGhe sa comenteze mai mult.
Inca o premiera pentru noi si o raritate ca un reprezentant al unei mari companii de produse auto sa vina din HQ prima data in Romania si sa participe direct la o intalnire cu un club, sa tina o prezentare pentru 50 oameni din care probabil numai 1 este client. Multumiri Dl. Laurent de la AMSOIL precum si partenerilor de la Pol Distribution. Mostrele din eprubete au fost delicioase.
Despre restul partenerilor nu mai scriu pentru ca oricum m-au rugat sa nu ii scot in fata, sa nu le dau premii, sa nu fac mare tam-tam. Va spun doar Multumesc!
La sfarsit mai spun doar ca am vazut cea mai mare apropiere intre participanti. Si nu pot sa-mi scot din cap momentul cand in bezna, pe un munte, blocati in zapada, cu picioarele ude si inghetate trageam de masina lui Muttley si cadeam unul peste altul apoi radeam.
Sau faimoasele strigate.."3, 2, 1... SI.. Hai da-o-n PLM ca iar am pierdut ritmul!"
))))
Sunt corporatist si am participat la multe team building-uri dar va spun ca nici unul nu a avut acelasi efect si farmec, precum ceea ce am facut noi.
Da, stiu ca prietenele/sotiile noastre s-au suparat si nu mai vor sa vina cu noi, stiu ca unii au dat cu masinile de gheata si nu e placut, dar tin minte ca pentru un moment m-am oprit in linistea aia incredibila, cerul senin plin de stele si ma gandeam ca... NU AS FI VRUT SA FIU CU NIMENI ALTUL/ALTII IN ACEL LOC IN ACEL MOMENT!
Prieteni, va multumesc pentru aceste amintiri geniale!!!
Fac cinste cu un foc de tabara la urmatoarea intalnire!