Hai ca 2 saptamani trec repede. Azi sau in weekend va rog restul de bani cei care mai aveti de dat partea a 2-a. Luni fac plata finala.
Anul acesta avem si un invitat special din partea Amsoil. Este vorba despre Dl. Laurent Leduc - Director, International Business venit din SUA. A vrut sa ramana peste weekend, sa vada cum decurge o intalnire de-a noastra, auzind ca sunt misto si sa cunoasca un pic din spiritul romanesc. Asa ca ma bazez pe voi ca ii vom lasa o impresie placuta, nu doar ca fani ai marcii sau a sporturilor cu motor, ci si ca romani.
Am setat eu asteptarile generale din partea noastra si va tine un scurt discurs de 10-15 minute sambata seara in cadrul festivitatilor, dar daca sunt intrebari pe care vreti sa le adresati specific, va rog sa mi le trimiteti inainte.
Urmeaza programul complet curand. Sincer, nivelul de implicare al partenerilor este peste asteptari. D.p.d.v organizatoric se anunta o intalnire excelenta. Daca am putea controla si conditiile meteo sau de trafic, atunci as sti de pe acum ca iese perfect. Dar sper sa fie cum spunea Paul: "Oamenii buni au parte de vreme buna".