Nu prea inteleg reactiile astea...
On topic:
Am fost la munte la parinti in weekend (langa Cheia, PH).
Maxim 180 pe A3 (nu mai mai auzeam cu sotia, fi-mea sarea in spate). Daca mai merg cu ea la drum lung, trebuie sa fac ceva cu evacuarea.
Mers legal ulterior, am iesit singur la o tura pe serpentine unde am abuzat-o putin. Am injurat bine pe cei responsabili cu asfaltul, sarea ca mingea de la denivelari. Cu cauciucurile de vara nu mai pierde aderenta, dar imi trage volanul pe sleaurile formate de la trafic greu. Sa fie cauciucurile 235/18?
La intoarcere mers in coloana, cateva depasiri, destul de aglomerat, am numarat 3 radare - Maneciu, Valenii de Munte si pe A3. Waze sa traiasca!
Plin la plecare din Bucuresti OMV 100, 320km parcursi, plin facut la sosire pe centura - 35 litri in total.
Cand am ajuns in fata blocului sa luam bagajele, am patit-o: nu se mai deschidea portbagajul - nici de la levierul de langa scaun, nici cu cheia. L-am frecat, am tras de el, am apasat pe el, nimic. Am plecat cu ea sa o las in parcarea subterana si la primul bump / limitator de viteza am vazut in oglinda retrovizoare ca s-a deschis singur. Am intors, scos bagajele, l-am inchis, parcat masina in subteran, am incercat din nou sa-l deschid, nici o sansa
Iar vede service pentru prostia asta...