Cu cauciucurile de iarna masina pare mai... instabila - daca fortez, cand intra turbina in treapta a doua o simt cum vrea sa plece lateral ("danseaz" stanga-dreapta spatele). Daca o las mai moale merge perfect. E normal?
Imi place maxim directia: "simt" drumul (si orice frunza de pe sosea), e intuitiva, imi da siguranta. Franele nu "te fac sa dai cu capul de parbriz" dar opresc masina rapid la nevoie. Foarte rapid. Sa contribuie si suspensia la asta? (am observat ca masina asta nu balanseaza deloc la franare/accelerare)
Am pus farurile si maciulia de la schimbator originala de la Malakay (thanks!). Am scapat de xenoane chioare aftermarket.
Am pus stergatoare noi Valeo. Imi plac cele originale, mai ales ca arata bine si au aripioara, se gasesc doar lamelele?
Am montat protectiile de plastic de la stalpii fata (am scapat de tweetere negre de comunitar si de gaurile date pentru ceasuri).
Sonda lambda nu s-a potrivit (alta mufa), am comandat-o "pe original". Sa vedem...
Am dat comanda de stopuri, sa vedem cand ajung. Soclurile le am de la dan.pavel (thanks!).
Inca nu am gasit un rezonator pe 76mm care sa intre pe evacuare, cel care mi-a sosit loveste in brida de mijloc de la cardan. Idei?
Mi-a sosit intr-un final si brelocul special:
Mi-a sosit o grila aftermarket... am comandat si un set de la Zun (pentru FMIC), cred ca ajung dupa sarbatori.
Am facut o poza la arcuri/amortizoare, par reglabile, cred ca o sa le "inmoi":
Rabdare si... finante