Dupa multi nervi, saptamani de asteptare la service (programari) si ceva investigatii / ore manopera, Portokala merge bine.
Am fost atat de nervos ca mi se luase de masina, nici nu am mai intrat pe forum.
Pe scurt:
- senzori pozitie axe cu came schimbati (manopera service Tunari, senzori SMT)
- distributie sarita de la punct 1 dinte - distributie noua Dayco + accesorii (manopera service Tunari, Dayco la recomandarea lui Dani de la SMT, inca e un mister daca distributia a sarit de la punct sau a fost pusa prost de la inceput la MAFF)
- verificari supape/VANOS-uri (SMT Pallady, de acolo a plecat cu "mecanic OK, electric/software nu stim ce sa-i facem")
- scurt pe instalatia electrica - izolat / schimbat ce era nevoie + contraaripa stanga noua (RacingNick, multumesc daniel.gugu pentru introducere la Vali)
@KET - am verificat filtrele, nu mai sunt - au fost scoase
In ultimele 2 saptamani am facut 1000km fara probleme. Uleiul e la nivel. Consumul e stabil acum, cu un plin fac 400km. Inainte "reuseam" 200-250 km cu un plin. Vali/RacingNick a spus ca "mergea ca Oltcit-ul", datorita erorilor ECU/senzori masina nu facea amestecul aer/carburant optim, era tot timpul benzina la maxim.
Altfel, ma doare mijlocul si cred ca incep sa surzesc
Sambata a fost in vizita la Mihaistan sa-i fac cunostinta cu Forester-ul lui