Da, pana la urma si eu cred ca raman fidel Michelin-elor. In afara de Geolandar-ele astea cu care a venit Foreste stock si cu care am mers deja 11k km., am avut numai Michelin in ultimii ani. Nici un set de anvelope de la ei nu m-a tinut mai putin de 50k km. Si am avut pe 3 masini pana acum si iarna si vara. Asa ca am retinut la Auto Soft 4 bucati Alpin A4 225/55 R17 si singura mea obiectie ramane in continare pretul: sunt inca scumpe ca porcu', desi a mai scazut de la 1250 RON la 1140 RON. Dar cum iarna in Ro tocmai s-a lungit legal la 5 luni (nov.-mar., parca asa e, nu?), e posibil sa si merite.
Pe de alta parte, eram aproape convins sa iau Nokian WR A3, cand colo, nu se mai gasesc.... doh! tocmai cand ma hotarasem. La Auto Soft mai aveau 2 buc. si sunt si cu 1 mil mai scumpe fata de piata. Dar chiar si asa, avand in vedere diferenta de pret fata de Micheline, merita sa le iau in calcul. Daca pana expira rezervarea la Auto Soft nu gasesc inca 2 buc Nokian WR A3, o sa iau Michelin.
L.E.: Vad ca de saptamana asta au aparut cele de 99H de la Nokian (Nokian WR A3 99H - maxim 775kg/roata, 210 Km/h), la cca. 600 RON, aproape jumatate de pret fata de micheline.