Bun...
Maxxis nujdecare, luate la repezeala in 2015, cand am cumparat troaca. Eram bucuros ca e producator de renume (desi nu-l stie lumea pe la noi, mare rusine) si au costat toate 4 cam 1000 de lei. Sunt la a 3-a iarna, desi cine stie ce rulaj n-au, ca am folosit alta masina iernile trecute.
C-o fi de vina vechimea, calitatea, dunno, dar... Derapeaza de nu e adevarat!
Intru-n giratoriu ca melcul adineauri, in 2, o calc la iesire, scartz dreapta spate.
In urmatorul giratoriu, putin flic de scandinavia, m-am cit-ciat pe mine, eram gramada pe parapeti. Nimic deosebit, nu viteza mare.
Portiune dreapta, cat de cat viteza, calc frana blana, sa vad cum face. Eu frane nu prea am stralucite, si a intrat ABS-ul instantaneu.
Temperatura exterioara 1 grad conf bord, umed pe jos ca ceata, jeg, ma rog.
Sunt cat de cat calibrat (zic eu) pe aderenta masinii/masinilor, insa acum, la asta... a cam disparut!!!
Clar nu-mi iau anvelope acum, ca e varf de sezon, insa la primavara/vara ma arunc la un set.
Dupa cat am investit in masina, financiar, uman si emotional, urmeaza sa iau cele mai bune anvelope de iarna pe care le-a zamislit umanitatea in economia de piata.
Numa' spuneti-mi... care-s alea???
Sar'na!
PS, important: NU ma intereseaza comportamentul pe zapada, aia-i fantezie. Vreau comportament extraordinar pe ASFALT umed, conditii normale de mers, iarna.