Programezi din unitate ce sa faca in functie de impulsul pe care'l primeste de la comenzile pe volan, asa reiese din pozele pe care le au in prezentari
Eu vreau sa montez o unitate asemanatoare, insa in locul navigatiei originale. As pune'o doar pentru Waze/ Google maps, care sunt superioare oricarei navigatii originale, fie si numai pentru ca sunt online, dar as pastra si unitatea audio (imi e suficienta calitatea ei). Intrebarea ar fi: exista ceva boxe micute pe care sa le pot monta discret in masina, iar sunetul lor sa fie suficient incat sa pot intelege indicatiile de navigare peste muzica din masina (la volum redus, nu ascult muzica cred ca nici la jumate)?
Sunt complet pe langa cand vine vorba de domeniul audio, dar banuiesc ca doar niste tweetere, fara boxe propriu'zise nu pot reda corect vocea? La fel, presupun ca boxele masinii nu au cum sa redea 2 semnale audio diferite, nu?
Alternativa la unitate multimedia + boxe dedicate ar fi o tableta, dar trebui sa fac o proba sa ma conving daca ar fi suficient volumul tabletei in masina, peste muzica de la radio. Plus ca asta mai presupune si adaptari de montaj, dar tutoriale sunt destule, mai ales de peste balta.