Facut azi urata treaba de a gauri tablaraia pentru a rezolva defectul de fabricatie. Si cand zic facut, ma refer la Muttley, eu doar am stat degeaba cu doza de suc in mana. Ca idee, accesul a fost horror, era sa scapam suruburile prin zone extrem de greu accesibile, a fost nevoie de diverse improvizatii pentru a da izolatia la o parte si a ajunge la sudurile din stanga ... toate dintr-o pozitie mai mult decat nenaturala. In fine, reusit in cele din urma sa prindem 4 suruburi, iar la cele 2 suduri pentru care e nevoie de demontat bordul am pus pop nituri (langa suduri ca si puncte de fixare aditionale, nu inlocuitoare). Rezultatul ... nu se vede sau se simte imediat, deoarece sudurile erau ok
, insa cu siguranta nu o sa am probleme veci cu blocul de pedale, deci munca nu a fost in zadar. Dezamagit oarecum ca nu am rezolvat problema de baza, aceea cu zgomotul la frana/ambreiaj ... se pare ca nu e din cauza sudurilor. Strans si toate suruburile vizibile ... tot la fel face. Alte idei nu mai sunt ... poate ceva fisura pe undeva, dar naiba stie pe unde. Lasam asa pana crapa mai rau.
Mecanismul de fixare a izolatiei, ca sa existe acces la suduri
©Muttley
Final
Macar a fost soare si relativ cald.