Nu comentez designul - oricum, nu este foarte diferit de modelul actual. Doar putin "imblanzit" - ceeace nu pot spune ca-mi place. Mai ales stopurile mi se mar mai reusite la modeul actual, cu facelift. In fata schimbarile poti fi observate doar cu maaare atentie.
Dar, overall, la exterior, pare mai degraba un facelift al modelului actual.
Ce-mi place in schimb, sunt dotarile extra aparute pe XV, dotari pe care mi-ar fi placut sa le am si pentru care as fi fost dispus sa dua un leu in plus:
- farurile full LED, adaptive;
- pozitiile ( acel C din blocul optic care-mi place foarte mult) sunt acum LED !
- sistemul multimedia imbunatatit si, mai ales, cu Apple Car Play / Android Auto !!!
- Sistemul Eye - Sight !!!
Am mai remarcat faptul ca acum are antena exterioara tip "aripioara de rechin" in locul celei clasice.
Din ce se spune - asta putem constata doar la o vizionare si "pipaire" pe viu - ar fi calitatea crescuta a materialelor utilizate la iinterior ( desi nici acutala generatie nu sta deloc rau la capitolul asta).
La fel, tot din comentariile "la cald", Subaru clameaza faptul ca a fost sensibil imbunatatita tinuta de drum. Cun nici asta de acum nu sta deloc rau, ar trebuia ca noua generatie sa fie exceptionala !
Motorizarea pe benzina cu injectie directa ... ramane sa demonstreze cat este de performanta si, mai ales, fiabila !
Overall. este o masina foarte interesanta si, din punctul meu de vedere, foarte reusita
Acum, cel mai important este de vazut cand apare "oficial" si, mai ales, preturile si pachetele de dotari.
Un singur regret am - faptul ca nu au transplantat pe noul XV motorasul de 1.6 turbo de pe Levorg.
E chiar pacat ca, dupa ce s-a investit in dezvoltarea acestui motor, sa fie oferit pe un singur model ....
Eu sunt de parere ca motorizarea asta, atat pe XV cat si pe Forester, ar fi un hit la vanzari !