...
E clar ca masinile s-au scumpit putin, primesc in plus doar Eye Sight-ul care e si pe Levorg-ul 2017, Active Torque Vectoring si cateva optiuni ce nu erau disponibile pana acum ( Oglinda heliomata, DAB, incalzire in volan, faruri adaptive cu led, roti pe 18").
....
Comentarii, pareri?
1. Dotarile suplimentare care mie unul mi se par un mare "+" fata de versiunea curenta - in afara de Eyesigth (care mi se pare un must have !):
- X-Mode
- Apple Car Play / Android Auto
- Farurile cu LED;
Pe primele doua le-ai omis, de aia am simtit nevoia sa completez !
2. Abia astept sa-l vad live, si poate sa "ma dau" cu el, desi, in mod cert, peste 2-3 ani cand voi schimba XV-ul actual, va fi un Forester su un Outback !
3. Nu stiu ce sa zic de Impreza 1.6.
Pe de o parte, Mihai are dreptate.
Pe de alta parte, nu stiu cati clienti ar fi cu realmente dispusi sa dea 25k Euro pe un motor de 1.6 aspirat !
Si cei care ar dori totusi o Impreza, in proportie de peste 90% ( estimez eu) ar merge pe motorul de 2.0. In acest caz, exista riscul sa fie dezamagiti de dinamica si sa spuna "pas" !
Bine, in acest ultim caz, ar fi si varianta de "rezerva" - sa faca un drive-test cu XV-ul de 2.0 ca sa aiba o idee despre dinamica.
Nu stiu ce sa zic !
Voi le stiti mai bine pe astea deoarece voi sunteti in contact direct cu potentialii clienti si aveti informatii de la "prima mana" despre ce anume cauta.
Voi stiti cate Impreza din generatia curenta ati vandut ( daca s-au vandut) si ce anume au cautat cumparatorii.
PPS: Eu raman la parerea ca - cel putin in Romania - daca s-a pastrat diferenta de ~ 2000 Euro intre Impreza si XV, 99,99% dintre potentialii clienti ar alege XV-ul.
Se prea poate ca in Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, UK, etc sa se vanda binisor Impreza de 1.6 catre clientii ce cauta in primul rand siguranta.
Dar, in Romania, e altceva: clientul e sarac da' fudul !
Nu vrea sa rada
copii de la bloc de el ca a dat 25k pe un motor de 1.6 !
Da' poate ma insel ...