Salutare.
Am deja 3 ani de cand posed masina,dar nu mi-am facut timp pana acum sa vorbesc despre ea decat razlet prin alte topicuri.
Pot spune despre ea ca e o masina buna.Poate nu cea mai buna,dar cel mai important este ca a fost masina dorita.Am avut parte si de placute si de neplacute impreuna.Modicari nu i-am facut,poate datorita garantiei sau poate din jgarcenie....Drumuri grele a facut destule,poate chiar prea multe.In primele luni deja nu mai aveam toate plasticele pe dedesupt,am zgariat-o,am tavalit-o,ca deh,mi-am luat 4x4.Acum pot spune ca m-am mai linistit,probabil si datorita faptului ca familia se inmulteste cu un membru(sau o membra),dar de cate ori sunt singur in masina si mai prind un drum cu serpentine,ma dixtrez de minune scartaind si tocind cauciucurile.
Pe parcursul "relatiei" cu SMT-ul am avut parte de toate senzatiile extreme.Dar pana la urma am incheiat garantia cu cateva piese vitale zic eu,schimbate.Ciudat totusi ca la o masina de 25.000 trebuie sa mai schimbi cateva piese,cum ar fi amortizoare,in primii doi ani.
Una peste alta,masina se comporta chiar bine.Pacat totusi ca nu suntem o tara cu adevarat civilizata si nu avem si noi macar 8-10-12 autostrazi.
Felicitari "tutulor" posesorilor de subaru si conduceti cu prudenta.