Între timp am tot făcut care ceva la mașină, că nu am stare... Am schimbat discurile și plăcuțele pe față și pe spate (că s-au terminat plăcuțele și discurile erau cam gata). Nu prea am rezolvat nimic din ce urmăream să rezolv, în sensul că tot cam dârdâie volanul când frânez de la viteză mare și uneori scârțâie o roată in mers... Am refăcut și etrierul (culise, pistonașe) tot fără rezultat.
Apoi, de dobitoc ce sunt, l-am pupat pe unul în cur și am reușit să boțesc colțul stânga față (bară, aripă, far xenon, proiector sparte). Cu ocazia asta am aflat că mai ușor găsești un chil de cocaină decât un far cu xenon pentru Forester. După destul timp, am găsit pe Anglia un far cam scump și l-am luat, am schimbat oglinda în el cu cea cam spartă dar reparată din farul vechi și l-am rezolvat oarecum.
Mulțumită lui Șerban și lui Victor, am folosit între timp un far cu halogen, care s-a potrivit fără nicio modificare...Mulțumesc, băieți!
Dacă tot a trebuit să ajung cu ea la vopsitor, i-am rezolvat și restul de probleme de caroserie (barele de protecție, plafonul, vestita rugină din colțul aripii, sub capacul de la rezervor). Ar trebui, cu ocazia asta, să fi rezolvat și cu apa care mai intra în habitaclu când ploua.
Urmează un vf48 și poate mă liniștesc, că mă dă nevasta afară...