@Pfaizzzer Da-mi te rog mai multe detalii legate de eleron.
@Muttley Hai sa incep cu inceputul. Impartasesc o adevarata pasiune fata de masini fie ele de diferite tipuri (off road/track/hill climb etc). Pasionat de Subaru de mult timp, am ales un Impreza STI acum cativa ani, insa cum pasiunea nu prea are limite am ajuns sa am curtea plina de hobby cars. Asadar, am decis sa mai vand din ele si am facut gresala sa vand si Impreza. Spun "gresala" pentru ca dincolo de faptul ca aveam niste regrete ca o vandusem, fiica mea (1 an) mereu spunea "tata brumm" cand vedeam cate un Impreza. Asa ca acum cateva luni am decis sa caut un nou STI si dupa lungi cautari... l-am gasit.
Acum, legat de primul STI. Masina misto, evacuare extrem de loud, jante 18 cu racing tyres, ecu facut ca la carte, tubulatura, suspensie mult mai rigida, bari stabilizatoare, blow off plus multe alte modificari. Cu alte cuvinte o masina extrem de disconfortabila ca si un daily car.
Actualul STI imi palce atat de mult incat mi-as petrece cat mai mult in ea, asadar trebuie sa fac niste alegeri care sa combine performanta cu, confortul.
Experienta voastra ma face sa ma simt extrem de confortabil in descrierea viitoarelor modificari.
1. Admisie (@Muttley de ce nu ai pune un filtru sport?), tot ce tine de tubulatura,y, inlet etc. voi analiza si daca sunt erodate voi opta pentru ceva Cobb si/sau Perrin;
2. Evacuare: complet straight pipe de 76, am mai facut si a iesit f fain. Un back exhaust si ceva "artificii" pentru un silencer. Revin aici cu detalii. Pe scurt, ceva sa sune misto si sa ii permita EJ207-ul un respiro ok. Nu vreau ceva sa iti rupa capul (pe previous STI aveam un straight pipe cu un Blitz nur spec r, way to loud for a daily car);
3. Nu pun suspensii de la tunneri (KW gen). Un Ohlins corect sau stau pe stock;
4. Pompa: am folosit Walbro 255 pana acum si a fost ok;
5. Jante: aici lumea stie f bine poveste. Acum am 17 cu Toyo R1R. Voi alege si un OZ Superleggera 18 pentru un aspect mai ok, insa pe track si sport mode imi pun 17;
6. Eleron mare: estetic imi place mult, probabil o apasare mai mare a aerului. Fie vb intre noi, STI-ul este omologat cu eleronul asta mic
;
7. Remapare: aici o sa va rog sa ma ajutati cu infos (am auzit de Exelixis si SRZ).
Va rog sa imi recomandati si niste sites de OEM parts, ceva testat de voi.
Seara faina!