Țin minte īnainte de īntālnirea națională de la Păltiniș, cānd īncă avea 2xGhe hawk-ul lui Dan Pavel și povestea că a stat jumătate de zi să schimbe niște bielete antiruliu și rādeam... Azi e rāndul altora să rādă de mine.
Cred că trebuie prezentată și latura negativă a lucrărilor făcute acasă. Nu mereu merge repede sau cum ar trebui.
Am stat jumatate de zi să schimb doar fața. Cele vechi erau īnțepenite, inbus rotunjit și ruginit, așa că a trebuit să pun fierăstrăul electric pe una. Dintr-o poziție ce sigur va provoca febră musculară.
La alta era sa rotunjesc piulița īnțepenită, dar am reușit pānă la urmă să o scot īntreagă.
Și astea īn condițiile īn care au fost date cu degripant cu o săptămānă īnainte și cu o zi īnainte și īn timpul lucrării.
Am vrut să schimb rola de īntinzător de AC și am rupt clema de plastic filetată ce ține rola...
Per total nu a fost un weekend productiv. Acum sunt fără climă, dar măcar am bielete. Apropo, 14mm ce par a fi jakoparts alea vechi nenorocite și 17mm pe Lemforder care par mult mai bine făcute.