105k
In weekendul tocmai incheiat am parcurs prima data cu aceasta masina un drum des frecventat prin tara. Impreza a fost absolut extraordinara. Motorul trage de toti caii si multi credeau ca e WRX. Desi suspensia este foarte moale, se aseaza perfect pe curbe. Cutia scurta si greutatea redusa a masinii o fac sa mearga mai tare decat am mers cu orice alta masina pe acest drum bine cunoscut fara teama si fara sa pun pe cineva in pericol.
Indraznesc sa spun ca m-am distrat mai tare decat cu WRX-ul. Si asta pentru ca am putut merge la 10/10 si masina este perfect controlabila, previzibila si ascultatoare. Cu WRX-ul ori mergeam prea tare si dadeam in subvirare, ori aveam turbo lag, ori franam prea mult.
Toate acestea cu un consum de 7.5% si portbagajul in care au intrat mai multe decat am crezut ca e posibil.
Si totusi, sa fie acesta Subaru perfect pentru mine? Imi lipsesc doua lucruri: Acceleratia electronica (let the flame begin) si niste cai in plus. Motorasul acesta trage minunat intre 3500 si 5000 rpm. Parca as vrea ceva mai mult, dar fara problemele asociate unui motor turbo.
M-am hotarat sa incerc un hawk 2.0 aspirat, asa ca daca cineva este interesat de blob, astept oferte. Nu insist, e doar o idee. Asa ca fara anunturi momentan.
EDIT: Sau daca stiti pe cineva care vinde motorul de hawk si electronica, dati un semn.