Desi aveam piesele cumparate de cateva saptamani din lipsa de timp am tot amanat sa fac revizia de 125000km. Azi dimineata mi-am luat inima-n dinti si cheile in mana si am reusit intr-un final...
Uleiul Motul este foarte ok, filtrele ca filtrele dar aveam o mare problema cu franele care sunt ineficiente. Avem pe fata placute Textar iar pe spate Delphi. Am cumparat pentru spate placute Textar iar pentru fata EBC Ultimax2 cu care am avut surpriza sa nu se potriveasca, sunt probabil pentru WRX sau alt sistem de franare care echipeaza Impreza. O alta surpriza a fost cand am constatat ca nu mai am factura...
Am mers la un mic dealer local din oraselul in care locuiesc in Germania si am cumparat placute originale care sunt Jurid ,,Made in Germany,, iar montarea am facut-o ceva mai meticulos decat se face de obicei prin service la modul ca am curatat perfect etrierii, gresat bolturi cu vaselina, pasta pe placute etc iar rezultatul este mai mult decat satisfacator. Dupa 27000km de km de cand o am, costat ca ,,stie,, si masina asta sa te dea cu capul de volan atunci cand este necesar, pedala este ferma iar pentru opriri la semafor, incetinit, este necesar doar sa atingi pedala. Momentan sunt foarte multumit, sper sa si ramana asa...