De aproximativ doua luni am urmatoarea problema : de cate ori vreau sa parchez masina, cand sunt in viteza 1, rotesc de volan mai mult(nu neaparat la maxim) si cand masina se pune in miscare incet s-o pot parca, se simt in volan si se aud niste ¨zmucituri¨, parca merge ¨in trepte¨( nu stiu cum sa explic sa se inteleaga, e ca si cum as merge pe un drum pietruit sau as trece peste dâmburi multe si dese. Daca stau pe loc si rotesc volanul maxim stg/dr, nu are nici o problema. Si ca doua observatii : nu de multa vreme am schimbat si bieletele directie in concesionar si am observat si la pompa de servo ca pierde lichid aceasta avand umezeala.Nu stiu daca pot avea legatura cu problema asta. As avea nevoie de pareri sa nu schimb piese degeaba la spusele mecanicilor.
P.S. Din ce am mai citit pe net ca simptome ale unei defectiuni la nivelul casetei de directie: ¨Volanul se roteste “in trepte”- efectul este cauzat de opturarea circuitului. Pot fi infundate conductele, furtunele, distribuitorul, vasul de incarcare, sau orice alta combinatie de probleme¨