Hai ca ne strangem incet incet. Ar fi bine ca pana la sfarsitul lunii sa avem lista completa.
Va mai rog ceva:
- sa va ganditi la un program. Cand sunt mai multe idei este mai bine si trebuie sa placa tuturor, mai ales acum cand suntem putini.
- sa incepem propunerile de locatie desi vad ca majoritatea au zis Rucar-Bran
- sa ne spuneti daca aveti relatii pe la primarii/politie careva
Si acum am sa argumentez de ce va rog ultimul punct. Exemplul cel mai bun pe care il am in minte este legat de Sinaia (aflata in drumul nostru daca ramanem la Rucar-Bran-Moeciu). Jumatate din drumul catre cota era inchis (la modul semn de accesul interzis si atat, nu gard sau bariera). Suntem subaristi (unii in devenire) si drumul vazut din telecabina (cel inchis) era curatat dar acoperit de un strat mic de zapada
. Asta se traduce in distractie maxima. Eu am vorbit cu un salvamontist si mi-a spus ca au pus semnul de interzis la misto, ca sa se duca lumea la telegondola sa mai dea un ban la primarie si ca pe drumul respectiv nu ma opreste nimeni daca o iau cu masina. Acum e ok o masina strecurata pe acolo, dar cand avem deja 10 masini e posibil sa se sesizeze politia + ca nu este sigur (mai pot veni masini de pe contrasens - desi o rezolvam si pe asta cu niste walkie talkie).
Acesta era doar un exemplu si voi intreba si eu rude/prieteni daca au cunostinte in zona la primarii/politie. Daca stiti drumuri inchise pe timp de iarna (si cat de cat curatate) ce pot fi accesate fara probleme, dati de stire.