Le multumesc celor care au venit sambata si cred ca a fost o placere pentru toti. Va plangeati ca e prea devreme dar am stat la glume si discutii 2-3 ore fara sa ne dam seama.
Pentru cei care nu au putut veni, iata ce am discutat:
Sambata-La 8:30 suntem toti la parcarea de la Ikea (cei care sunt din Bucuresti);
-Plecare in coloana pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Bran (pentru cei care pleaca din Bucuresti);
-Cazare in jurul orei 13;
-Pentru doritori distractie la Paradisul acvatic in Brasov 2-3 ore (pentru restul program de voie);
-Cumparaturi (ori le facem dupa Paradisul acvatic ori le fac cei care nu se impaca bine cu apa);
-Distractie si voie buna (gratar, alcool, sucuri, tort).
Duminica-Mic dejun;
-Snow fun cu masinile (optional si daca gasim un drum care sa ne permita sa facem ce vrem noi);
-Retur (acelasi BV-Cheia-Ploiesti-Bucuresti) pentru ca restul drumurilor sunt distruse. Am trimis scouteri
O sa va rog sa mai contribuiti la avans pentru ca am strans 280 lei fara subsemnatul si Dan (in conditiile in care unii au dat banii pentru intreg sejurul). In rest e cam putin pentru 25 persoane...
1. Dan Pavel
2. Mihai Florescu
3. 2XGhe + 1
4. Scuby + 1 (o camera ....
)
5. stefanbv + 1 ( o camera )
6. Stefan + 2
7. Celalalt + 1.5
8. Silviu Nistor +1
9. gorady
10. Albert
11. Alyuta + 1
12. Caldea (o camera)
13. Amidamaru (o camera)
14. tarOM
Serban si Stefan Brasov, va rog sa imi confirmati pana maine la pranz daca va duceti de vineri. Daca da, atunci il gasiti si pe Caldea (Claudiu Aldea) acolo.
Duminica placuta in continuare!